Dorcas kledingactie

Twee keer per jaar houdt de Hervormde Wijkgemeente Schollevaar, ondersteund door de Christelijke Gereformeerde Kerk, een kledinginzameling ten behoeve van Dorcas.  In het voorjaar en in het najaar (oktober). Op een zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Ontmoetingskerk.

Wat zamelen we in bij de kledingactie? Bruikbare / draagbare kleding (schoon en heel): dames-, heren-, kinder-, baby-, bruids-, gelegenheids-, positiekleding, ondergoed, katoenen luiers, handschoenen, sjaals, mutsen, schoenen en huishoudtextiel: bedlinnen, dekens, lakens, gordijnen, badtextiel en keukentextiel.

Ook op andere plaatsen in het land zamelen vrijwilligers kleding, schoeisel en huishoudtextiel in voor de allerarmsten. Het grootste deel van de ingezamelde kleding is voor kwetsbare mensen zoals ouderen, chronisch zieken, (wees)kinderen en gehandicapten in Oost-Europa. Een ander deel van de ingezamelde kleding stelt Dorcas beschikbaar aan kerken in Oost-Europa, die het verkopen voor de financiering van sociale projecten in hun directe omgeving.

Meer informatie op www.dorcaskledingactie.nl

Ga eens door uw kledingkast en kijk wat u kunt missen! Verpakt in een gesloten plastic zak nemen wij het graag van u aan en leveren het af bij Dorcas.

Contactpersoon
Karin Verboom
0180-316610
kverboom [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl