Ontmoetingskerk brengt met ballonnen website in de lucht

De Ontmoetingskerk heeft afgelopen zaterdag hun geheel vernieuwde website gelanceerd. Ter gelegenheid van het ‘in de lucht gaan’ van deze website werd een ballonnenwedstrijd gehouden voor de jeugd. Net na half elf gingen zo tientallen ballonnen de lucht in naast het kerkgebouw aan de Zevensprong in Capelle aan den IJssel.

De website van de Ontmoetingskerk is vernieuwd. Een herkenbaar fris uiterlijk waarbij de website is vormgegeven in de drie kleuren waarmee de beide gemeenten, die het kerkgebouw delen, zich onderscheiden. Op de rode voorpagina vindt u alle activiteiten die voor en/of in de wijk worden georganiseerd. Op de groene en oranje pagina’s is informatie te vinden over de beide kerken die de Ontmoetingskerk delen: de Hervormde Wijkgemeente Schollevaar en de Christelijke Gereformeerde Kerk Rotterdam-Oost/ Capelle aan den IJssel. Neem gerust zelf een kijkje op de nieuwe website: www.ontmoetingskerkonline.nl.

Ter gelegenheid van deze nieuwe website die afgelopen zaterdag om half elf werd gelanceerd was er voor de kinderen een ballonnenwedstrijd georganiseerd. Tientallen ballonnen gingen even na half elf de lucht in waarmee het officiële startschot voor de nieuwe website werd gegeven. Het blijft nog even spannend welke ballon het verste weg is gekomen. Voor de winnende ballon liggen kaartjes voor de Ark van Noach klaar.

Lancering website-1   Lancering website-2Lancering website-3Lancering website-4Lancering website-5Lancering website-6