Kerkdienst

De morgendienst
De wekelijkse zondagmorgendiensten beginnen om 11.15 uur. De kerkdiensten staan open voor iedereen en duren meestal zo’n vijf kwartier. De liederen worden met een beamer op een scherm geprojecteerd. De toegang is vrij, wel wordt er gecollecteerd voor het werk van de kerk en voor goede doeleinden. Tijdens de dienst wordt gebruik gemaakt van de Herziene StatenVertaling.

Voor kinderen tot vier jaar is er oppas tijdens de kerkdienst in één van de bijzalen van de kerk. De kinderen van de groepen één tot en met zes van de basisschool hebben tijdens een gedeelte van de kerkdienst hun eigen programma (zie zondagschool).

Na afloop van de ochtenddiensten op elke eerste zondag van de maand, is er gelegenheid om in de hal van de kerk een kopje koffie, thee of limonade te drinken.

De middagdienst
De wekelijkse zondagmiddagdiensten beginnen om 18.00 uur. De kerkdiensten staan open voor iedereen en duren meestal zo’n vijf kwartier. De liederen worden met een beamer op een scherm geprojecteerd. De toegang is vrij, wel wordt er gecollecteerd voor het werk van de kerk en voor goede doeleinden. Tijdens de dienst wordt gebruik gemaakt van de Herziene StatenVertaling.

Vervoersdienst
De diaconie regelt het vervoer voor de samenkomsten op zondag en doordeweekse bijzondere diensten. Iedereen die niet in staat is zelf naar de kerk te komen in verband met ziekte of ouderdom kan een beroep doen op deze dienst. Door gemeenteleden wordt vrijwillig gereden van en naar de diensten aan de hand van een rijrooster.
Wilt u hier gebruik van maken of wilt u zich aanmelden om te rijden?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De heer René Poot
06 – 33 75 20 06
rene.poot [at] ziggo [dot] nl

Kerktelefoon
De kerktelefoon is een systeem dat de audio-installatie van de Ontmoetingskerk via het telefoonnetwerk verbindt met de aansluiting bij mensen thuis. Op deze manier kunnen mensen die zelf niet in staat zijn door ziekte of ouderdom de kerkdienst bij te wonen, toch de dienst volgen en de preek luisteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de diaconie:
De heer Daan Smit
010-4327457
daansmit73 [at] hotmail [dot] com