Kerst- en paasnachtdienst

Online Kerstnachtdienst 2020

Elk jaar wordt op kerstavond, 24 december, een kerstnachtdienst gehouden in de Ontmoetingskerk. Vanwege de corona-crisis wordt er dit jaar alleen een online kerstnachtdienst georganiseerd die vanuit de Ontmoetingskerk wordt uitgezonden. Hiervoor nodigen we iedereen van harte digitaal uit! Op deze pagina vindt u alle informatie over de online kerstnachtdienst en de linken die u vooraf en tijdens de dienst kunt gebruiken.

De dienst start om 20.00 uur en volgt u via kerkdienst gemist
of scan de QR-code.Qr-code
Dominee Leon Koopman zal in deze dienst voorgaan. De muzikale ondersteuning en zang wordt verzorgd door enkele gemeenteleden.

Het thema van de Kerstnachtdienst is ‘kwetsbaar, kostbaar, Kerst’.
Met Kerst kwam Jezus als kwetsbaar kind naar de aarde. God gaf zijn kostbare bezit aan de wereld, zijn eigen Zoon die onze schuld heeft gedragen en de dood heeft overwonnen.
Lees hier meer over in het blad ‘Echo’:

Het programmaboekje
In het programmaboekje vindt u alle informatie over wat er tijdens de dienst wordt gezongen, gelezen en wordt verteld. Deze kunt u eventueel vooraf aan de dienst zelf uitprinten. In de dienst worden de teksten van de liederen en het Bijbelverhaal tijdens de uitzending op het beeld zichtbaar gemaakt. Kerstnachtdienst 2020 handout boekje.

We collecteren voor een goed doel   
Tijdens de dienst zamelen we geld in voor ‘stille armoede’. Gezinnen in Schollevaar die financiële zorgen hebben krijgen maandelijks en boodschappenpakket vanuit de Ontmoetingskerk aangeboden.
U kunt uw donatie overmaken op bankrekeningnummer: NL03 INGB 0004 9563 75 t.n.v. PgC Diaconie HWS ovv Collecte stille armoede 241220 of scan de Qr-code.

Andere kerkdiensten:
Naast de kerstnachtdienst worden er tijdens de feestdagen nog meer diensten in de Ontmoetingskerk gehouden. Deze kunt u ook online via kerkdienst gemist meebeleven.

Datums en tijden:
25 december: 1e kerstdag 09:15u Ds E.G. de Kruijf Hervormde Wijkgemeente Schollevaar (HWS)
14:00u Ds L.J. Koopman Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK)
31 december: oudjaarsavond 18:30u Ds L.J. Koopman gezamenlijke dienst (CGK & HWS)
1 januari: nieuwjaarsdag 10:30u Ds E.G. de Kruijf gezamenlijke dienst (HWS & CGK)


Contact
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met:
Marian Steenwoerd
mariansteenwoerd [at] gmail [dot] com
010-4212429