Kerst- en Paasnachtdienst

Kerstnachtdienst
Elk jaar worden op kerstavond, 24 december, een kerstnachtdienst gehouden in de Ontmoetingskerk. In deze dienst worden bekende kerstliederen gezongen en is er muziek van een koor of solisten. Ook wordt er een toespraak gehouden. Het thema daarvan heeft alles met het kerstfeest te maken. De dienst beginnen om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur; vanaf 19.30 uur is de kerkzaal open. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee, warme chocolademelk en kerststol.

U bent van harte welkom of u nu wel of niet gewend bent om in de kerk te komen.

Paasnachtdienst
Op de zaterdagavond voor eerste paasdag wordt elk jaar een paasnachtdienst gehouden in de Ontmoetingskerk. Deze dienst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur, vanaf 19.30 uur is de kerkzaal open. In het programma van deze dienst staan we stil bij de betekenis van de gebeurtenissen die lang geleden op Goede Vrijdag en Pasen hebben plaatsgevonden. Daarnaast is er veel muziek en wordt ook op een creatieve manier ingegaan op de gebeurtenissen rond deze christelijke feestdagen. Na afloop kunt u napraten en is er de mogelijkheid elkaar te ontmoeten terwijl er ook koffie, thee en paasbrood kan worden genuttigd.

Kom ook naar deze paasnachtdienst en laat u verrassen! U bent van harte welkom of u nu wel of niet gewend bent om een kerk te bezoeken.

Contact
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met:
Marian Steenwoerd
mariansteenwoerd [at] gmail [dot] com
010-4212429