Band Firewall stopt

Tien jaar lang hebben wij, praise- en worshipband Firewall uit Capelle a/d IJssel, op vele plekken God mogen dienen met muziek en vele christenen mogen leiden in lofprijzing en aanbidding. We zijn enorm dankbaar voor de afgelopen tien jaar. Het is bijzonder om te bedenken hoe ons ‘bandje’ ooit begonnen is en waar het nu staat. Begonnen vanuit de Ontmoetingskerk en daarmee altijd verbonden gebleven.

Toch hebben we besloten om te stoppen met Firewall. Geen makkelijke keuze is dit geweest. We hebben er veel over gepraat met elkaar en er continue voor gebeden en verschillende andere mogelijkheden besproken. Toch zijn we tot dit besluit gekomen.

De reden van stoppen ligt vooral in het feit dat veel bandleden een wat ander leven hebben dan toen we ooit begonnen. Getrouwd, kinderen, focus op andere hobby’s, plannen om naar het buitenland te gaan, etc. In combinatie met de tijd die het vraagt om te investeren in een vaste band is dit vaak lastig.

Als vrienden gaan we uit elkaar, met een brok in onze keel, maar dankbaar terugkijkend op een bijzondere tijd!

De geplande optredens die komende maanden in de agenda staan gaan gewoon door. Wouter Klop zal met een samengestelde band deze, en eventuele nieuwe optredens, verzorgen. Alleen dus niet meer onder de naam Firewall.

Op 9 februari zal er in de Ontmoetingskerk om 16.00 uur een jongerenzangdienst zijn waar Firewall afscheid zal nemen en voor het laatst zal spelen.

Groet, Wouter Klop.