Vakantie Bijbel Club In de Kring

In de voorjaarsvakantie is er weer een Vakantie Bijbel Club! Tijdens deze week worden er drie Vakantie Bijbel Club-middagen gehouden in de Sjalomschool (Hermitage) op 17, 18 en 19 februari. We willen dan beginnen om 13.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. Het thema van deze Vakantie Bijbel Club is: Kom aan boord!

In het verhaal van Noach lezen we dat God heel verdrietig is, omdat mensen ruzie maken en elkaar onrecht aandoen. God wil de mensen hiervoor straffen, maar Noach wordt gespaard omdat hij van God houdt.

We willen de kinderen duidelijk maken dat, als zij in God geloven en op Hem vertrouwen, hun eigen leven, ondanks alle narigheid, net zo veilig is als dat van Noach in de ark!  Bij God ben je veilig; kom aan boord bij Hem!

Zoals u weet zijn voor een Vakantie Bijbel Club veel medewerkers nodig. Er zijn groepjes kinderen die moeten worden begeleid, verhalen die verteld moeten worden en er is muzikale begeleiding nodig. We willen u vragen of u wilt bidden voor een gezegende Vakantie Bijbel Club, dat we genoeg medewerkers vinden, dat we kinderen mogen bereiken met het evangelie en dat God ook mag gaan werken en leven in de harten van de kinderen!

Wanneer u zich wilt aanmelden als vrijwilliger of hierover meer informatie wilt dan kunt u contact opnemen met Paula de Jong (tel. 2849474,mail: pc.verjongde [at] ziggo [dot] nl).

Met hartelijke groet, de Vakantie Bijbel Club-werkgroep.