Verslag van de Vakantie Bijbel Club In de Kring, 17 t/m 19 februari 2014

Vakantie Bijbelclub Voorjaar 2014

In de afgelopen weken zijn zoveel mogelijk kinderen uit de wijk Schollevaar uitgenodigd om met ons de Vakantie Bijbel Club te vieren. Het waren drie geweldige middagen met rond de 60 kinderen per middag!
Het thema was: ‘Kom aan boord!’ De verhalen, die rondom dit thema zijn verteld, gingen deze drie dagen over de ark van Noach.
Uit de verhalen blijkt dat, als je in God gelooft en op Hem vertrouwt, je eigen leven, ondanks (soms) alle narigheid, net zo veilig is als dat van Noach in de ark! ‘Bij God ben je veilig; kom aan boord bij Hem!’

We hebben met z’n allen een heel grote ark nagebouwd!

Het was geweldig om te zien hoe alle kinderen hier vol
overgave mee bezig waren. Ook hebben we samen gebeden, gezongen, een Bijbeltekst geleerd, geluisterd, gekleurd, geknutseld, spelletjes gedaan, gesport, naar een film gekeken en er was een springkussen!

Als Ik de wolken langs de hemel laat glijden, zal de regenboog verschijnen en Mij aan Mijn belofte herinneren; nooit meer een watervloed die alle leven vernietigt. (Genesis 9:14-15)

Vakantie Bijbelclub Voorjaar 2014

We zijn erg blij met de enthousiaste hulp van de vele gemeenteleden bij het begeleiden van groepjes, de catering, verhalen vertellen…, teveel om op te noemen.

Super ook dat er zoveel jongeren hebben geholpen!
En we denken ook aan iedereen die voor dit evangeli-satiewerk heeft gebeden. Hartelijk dank allemaal!

Onze grootste dank is voor God, Die gaf dat er zoveel kinderen bereikt konden worden. ‘Iedereen mag ‘aan boord’ komen bij Hem!’

Werkgroep Vakantie Bijbel Club In de Kring’