Dringend vakantieouders gezocht!

Europa Kinderhulp is nog dringend op zoek naar mensen die deze zomer gedurende ca. 2 ½ week een Frans of Duits kind in huis willen nemen. Het gaat om kwetsbare kinderen tussen de vijf en twaalf jaar die het in het dagelijks leven niet gemakkelijk hebben. Tijdens deze weken kunnen ze even ‘bijtanken’ en ongedwongen kind zijn.

Het is zeker niet de bedoeling dat u met het kind dure uitstapjes gaat maken; met een bezoek aan de speeltuin, bos, strand, of het doen van bordspelletjes bezorgt u het kind al een meer dan fijne vakantie. Het gaat vooral om aandacht en liefde.

Wij verwachten van onze vakantieouders geen uitgebreide talenkennis, maar het is wel fijn als u de taal enigszins spreekt. Voor eventuele problemen zijn er medewerkers binnen de organisatie die de taal vloeiend spreken en u ook verder met raad en daad bijstaan.

Voelt u zich aangesproken? Kijk dan eens op onze website www.europakinderhulp.nl of bel of mail met onze medewerker Capelle a/d IJssel, tel. 4500893 of ans-dekker [at] versatel [dot] nl.