Domino Day met bakstenen/bouwstenenactie voor Muanda

Een van de laatste acties waarmee we de financiering van de eerste fase van de school in Muanda DR Congo rond hopen te krijgen is een bakstenen domino op vrijdag 23 mei.
We zijn ontzettend blij dat dit georganiseerd kan worden in samenwerking met basisschool Het Baken in Capelle a/d IJssel. In het kader van het 35 jarig bestaan hebben zij besloten om hierbij ons project te steunen. In de klassen komt op papier een stuk van de gevel te hangen van de school die gebouwd gaat worden. De kinderen van alle groepen gaan ‘stenen’ verkopen’ voor €1 per stuk, waarbij elke verkochte steen een sticker oplevert, waarmee de gevel kan worden ingevuld.
Ook in de kerk komt in zaal 1 een tekening van dezelfde gevel te hangen. Hier zal een spaarpot bij staan, waar mensen een bijdrage in kunnen doen om zo stickers/stenen te kopen.
Stenen kopen kan ook door het overmaken van een bedrag op de rekening van WEM-Nederland, rekening NL04 ABNA 0429 4691 52 o.v.v. ‘Stenen voor Muanda’.
Uiteindelijk hopen we minimaal 3000 stenen te verkopen. Helpt u en help jij mee?
Het parcours met de bakstenen wordt op vrijdag 23 mei opgebouwd op en bij het schoolplein van Het Baken. Om 15.30 uur wordt de eerste steen omgegooid. Hoe lang het duurt voordat 3000 stenen zijn gevallen weten we niet, maar het belooft in ieder geval een spektakel te worden wat je niet mag missen.
Meer informatie is te krijgen via info [at] wem-nl [dot] eu.