Concert Piet Smit en CTB t.b.v. Wouter en Annjo Klop

Begin volgend jaar vertrekken Wouter en Annjo Klop met Manoah en Micha voor zendingswerk via Operatie Mobilisatie naar Zuid-Afrika. Op zaterdag 13 september 2014 hoopt de bekende Zuid-Afrikaanse gospelartiest Piet Smit voor de zesde keer een concert te geven in de Ontmoetingskerk in Capelle-Schollevaar. Ook dit keer zal hij dit samen doen met de Nederlandse Country Trail Band van Wim Pols.
Piet Smit is een van de bekendste gospelartiesten in zijn land. Hij zingt luisterliedjes in het Zuid-Afrikaans, Nederlands en Engels met de duidelijke boodschap dat God, dankzij Jezus, een heel persoonlijke relatie met ons wil hebben. Het geloof is niet zweverig en theoretisch, maar bepaalt de praktijk van het leven van elke dag. We kijken weer uit naar een muzikaal feest, waarin het evangelie van de Here Jezus centraal staat.
Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn voor € 10,= (volwassenen) / € 7.50 (kind t/m 12 jaar) te reserveren via tel. 010-4583881 of concertcapelle [at] live [dot] nl. Ook aan de zaal kunt u vanaf 18.45 uur kaarten kopen.
Het lijkt ons mooi de netto opbrengst van deze avond te bestemmen voor het project van de familie Klop.