(Belijdenis) catechese weer van start

Over een paar weken is het alweer de opening van het winterwerk. Naar goed gebruik gaan we snel na dit startweekend ook weer beginnen met de catechese. Ook dit jaar zal er weer een aantal groepen bij elkaar komen om op een ontspannen manier samen te zoeken naar antwoorden in het Woord van God. Niet theoretisch, maar gewoon, wat heb ik er aan? Wat is de weg die God met mij wil gaan? Wat betekent het voor elke dag als ik met het geloof bezig wil zijn?
Alle jongeren die we kennen zullen een persoonlijke uitnodiging krijgen. Als jij nou over het hoofd wordt gezien of gewoon niet bekend bent, dan is dat niet omdat je niet welkom zou zijn. Integendeel! Meld je dan even bij jeugdouderling Gerrit Wiltink via gwiltink [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl. Ook als je meer wilt weten kun je bij Gerrit terecht.
Gelijktijdig willen we ook weer starten met de belijdeniscatechese. Zoals het er nu uitziet komt er in ieder geval een jongerengroep (nu drie aanmeldingen, dus er kan nog meer bij!). Gemiddeld één keer per twee weken komen we bij elkaar op vrijdagavond. We starten om 20.30 uur, zodat het ook haalbaar is voor degenen die buiten het dorp studeren. Meer informatie haal je bij Simon Baars, sijobaars [at] ziggo [dot] nl. Ook opgeven voor de jongerengroep belijdeniscatechese kan via dit mailadres.
Of er ook een groep komt voor mensen met meer levenservaring hangt af van de belangstelling. In principe zal deze groep op woensdag samenkomen, eveneens één keer per twee weken. Opgeven of meer informatie via avandepolder [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl.