Wijkwinkel Schollevaar boekt prachtig resultaat!

Wijkwinkel Schollevaar heeft na twee jaar procederen gelijk gekregen bij de Raad van State. Ruim twee jaar geleden hielp Wijkwinkel Schollevaar een cliënte met het aanvragen van huurtoeslag over 2011. Deze aanvraag werd aanvankelijk ongegrond verklaard door de belastingdienst, waarop Wijkwinkel Schollevaar in beroep is gegaan bij de rechtbank Rotterdam. Ondanks dat de rechtbank Rotterdam de Wijkwinkel Schollevaar en haar cliënte in het gelijk had gesteld gaf de inspecteur niet op en ging in hoger beroep bij de Raad van State. Na de zitting begin 2014 was het nog lang wachten op de definitieve uitspraak maar uiteindelijk heeft ook de Raad van State de cliënte in het gelijk gesteld, een prachtig resultaat!

Heeft u ook vragen over uw huurtoeslag of heeft u andere vragen over toeslagen en belastingen? Wij helpen u graag. Wij bieden een luisterend oor, helpen u aan informatie en helpen bij het invullen van formulieren.

Servicepunt

Wijkwinkel Schollevaar in de Scholver is een servicepunt waar iedereen gratis terecht kan voor allerlei vragen en problemen. Vrijwilligers hebben een luisterend oor en bieden de helpende hand. Bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren. Verder kunnen wijkbewoners er informatie krijgen over voorzieningen en activiteiten.

Wijkwinkel Schollevaar is gevestigd in de Scholver, tegenover het treinstation.
Op www.wijkwinkelschollevaar.nl vindt u de openingstijden en de activiteiten die Wijkwinkel Schollevaar biedt.