Bij de diensten (5 en 12-10)

‘Waarlijk, mijn ziel, keer u stil tot God, want van Hem is mijn verwachting; waarlijk, Hij is mijn rots en mijn heil, mijn burcht, ik zal niet wankelen.’ Psalm 62:6 (NBG)
De komende zondagen mogen we gedenken en vieren, dat God Zijn trouw bewijst aan Zijn verbondsvolk. Hij laat niet varen de werken van Zijn handen!
Op D.V zondagmorgen 5 oktober staan we stil bij onze verbondenheid als christelijke gemeente met Israël. In dezelfde ochtenddienst, waarin ds. M.C. van Pelt uit Rotterdam voorgaat, wordt de Heilige Doop bediend aan Jeff van der Nagel, Lize van Breugel en Lieke en Tess van Heest.
Een week later, 12 oktober, begroeten wij zondagmorgen ds. T.C. Verhoef, voorganger in de Fontein in Nijkerk, waar onlangs het jubileum van 10 jaar PKN gevierd werd, in aanwezigheid van ons vorstenpaar.
De middagdiensten op beide zondagen willen we als kerkenraad van harte bij u aanbevelen.
Zondagmiddag 5 oktober hoopt ds. P.L de Jong uit Rotterdam in ons midden te zijn, een goede bekende in de Ontmoetingskerk.
Zondagmiddag 12 oktober hebben we onze jaarlijkse schoolkerkdienst, waarin Gert van den Bos voorgaat en waar de kinderen en het onderwijzend personeel van christelijke basisschool Het Baken gastvrij door ons ontvangen zullen worden. Deze dienst begint om 15.30 uur.

Tijd om apart te zetten.
Tijd om stil te worden voor God.
Tijd om te luisteren naar wat Hij je te zeggen heeft.
Tijd om je te verwonderen over Zijn goedheid.
Tijd om Hem je vragen en zorgen voor te leggen.
Tijd om Hem te danken.
Tijd om bij de bron te zitten.
Alle tijd in Gods hand te leggen.

Een goede tijd in Gods huis en gezegende diensten toegewenst.