Consulentschap en bijstand in het pastoraat

Vanaf juli 2013 is ds. Van Velzen van wijkgemeente Dorp-Middelwatering consulent voor onze wijkgemeente. Nu is hij gevraagd om elders consulent te worden. In overleg is besloten dat hij stopt met het consulentschap voor onze wijkgemeente. Wij bedanken ds. Van Velzen voor het werk dat hij als consulent voor onze gemeente heeft gedaan.

Ds. Van Manen zal vanaf 1 oktober a.s. gedurende de vacante periode consulent voor onze gemeente worden. Hij is ook gevraagd voor bijstand in het pastoraat en is daarvoor in principe op maandagavond en woensdagmiddag beschikbaar. Wij willen hem hartelijk danken dat hij daartoe bereid is. Samen met mw. Clea van Tienhoven zal hij de gemeenteleden die in het ziekenhuis liggen en de ernstig zieken die thuis zijn bezoeken. Ds. Van Manen blijft de Avondmaalsvieringen in Spinoza en Bermensteyn leiden.

Voor mw. Annemiek Bomhof-Vrij is meer tijd beschikbaar voor pastorale bezoeken. Zij blijft ook dit seizoen de Spinozakring leiden.

Dhr. Peter van den Berg stopt met het afleggen van pastorale bezoeken, maar blijft wel de Bermensteynkring leiden.

Het pastoraal meldpunt blijft bij mw. Ankie van de Polder-Dikken.

Wij zijn dankbaar dat genoemde activiteiten doorgang kunnen vinden en wij wensen allen die zich voor dit mooie, maar moeilijke werk inzetten Gods onmisbare nabijheid en zegen toe.