Verslag van de VakantieBijbelClub In de Kring, 20 t/m 22 oktober 2014

In de herfstvakantie mochten we weer de VakantieBijbelClub vieren. Het waren drie fijne middagen met gemiddeld bijna 70 kinderen per keer, geweldig!
Het thema was: ‘Het is pas feest als jij er bent!’ De verhalen die rondom dit thema zijn verteld waren o.a. het verloren schaap, het verloren muntje en de verloren zoon.
Wat een feest als iets of iemand kwijt is en weer wordt gevonden! Dan is het feest pas echt compleet. Voor God is ook het feest compleet als u/ jij bij Hem wilt horen; Hij staat al op de uitkijk!
We hebben samen gebeden, gezongen, een bijbeltekst geleerd en naar de bijbelverhalen geluisterd.
Verder hebben we o.a. mooie schaapjes en schatkistjes geknutseld, een heus muntenspel gedaan en de laatste dag hebben we een vossenjacht gehouden. Een aap, een oud vrouwtje met rollator, een ramenwasser, van alles liep er rond in de buurt van de Sjalomschool. Van elke vos kregen we letters en daar kwam de volgende zin uit: ‘Bij God ben je altijd welkom!’
We zijn erg blij met de enthousiaste hulp van vele gemeenteleden, en ook van moeders uit de wijk, bij het begeleiden van groepjes, het spelen van de vossen, de catering, verhalen vertellen… te veel om op te noemen.
En we denken ook aan iedereen die voor dit evangelisatiewerk heeft gebeden.
Hartelijk dank allemaal!
Onze grootste dank is voor God, Die gaf dat er zoveel kinderen bereikt konden worden. Zo was en is het pas echt feest!
Werkgroep VakantieBijbelClub In de Kring