The Bethlehem event MMXIV

Dit jaar wordt voor de tweede keer The Bethlehem event, wandel LIVE door het kerstverhaal, georganiseerd door de Ontmoetingskerk en de christelijke basisschool Het Baken in Capelle-Schollevaar.
Op woensdag 17 december start de wandeling vanaf het schoolplein van Het Baken aan het Maria Danneelserf. Langs een route van ongeveer 1½ kilometer wordt het kerstverhaal in 13 scènes uitgebeeld door vrijwilligers. Bij de Ontmoetingskerk eindigt de wandeling bij de stal. In de kerk is er gelegenheid voor een kopje koffie of chocolademelk en een praatje. Op het plein van Het Baken is een kleine kerstmarkt waar u o.a. kerstdecoraties kunt kopen, die gemaakt zijn door de leerlingen van Het Baken.
Tussen 17.30 en 20.30 uur kunt u starten met de wandeling.
Gratis kaarten voor dit evenement zijn vanaf zondag 30 november af te halen. Op zondag na de ochtenddienst in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4 en op werkdagen bij basisschool Het Baken, Maria Daneelserf 18.
U kunt de kaarten ook reserveren via directie [at] hetbakencapelle [dot] nl. Geeft u dan wel aan met hoeveel personen u mee loopt en hoe laat u wilt vertrekken.
Simon Baars en Tineke Straver.