Bij de diensten (1-2, 9-2)

‘Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.’ Johannes 3:16.
Volop dankbaarheid en vreugde in onze wijkgemeente. Dominee De Kruijf, die het beroep aangenomen heeft, samenkomsten vol van genade en heerlijkheid. Gods goedheid is groot!
Graag geven we u enkele woorden mee uit de preek van ds. René van Loon, die hij op 18 januari jl. in de Ontmoetingskerk hield.
“Als mens kun je je soms weleens afvragen: ‘Hoe weet ik nou dat God van mij houdt? Ik wil dat zo graag voelen! Ik wil het zeker weten!’ Gods antwoord is: ‘Jezus, het Kind in de kribbe, de jongen van twaalf in de tempel, de Man aan het kruis.’ Dat is Zijn antwoord. Misschien voelt u daar van alles bij. Veel mensen verlangen ernaar om meer te voelen en het is een zegen, als je het ook mag ervaren. Maar het kan ook zijn, dat u niks voelt. U zou het graag willen voelen, maar de emotie is er gewoon niet. Denk dan aan Johannes 3:16.
Geloof, vertrouwen, daar draait het om.
Gods verlossing is een betekenisvolle verlossing. Want die verlossing tékent Gods liefde, Gods onvoorstelbaar, onnavolgbaar, oneindig grote liefde!
Gelooft u in Jezus? Vertrouwt u op Hem? Al is het met vallen en opstaan…toch: van harte gefeliciteerd! U hebt een God om intens dankbaar voor te zijn, een God om trots op te zijn! Amen.”
De komende zondagen hopen we bekende predikanten in ons midden te hebben. Koffiedrinken na de ochtenddienst, een jongerenzangdienst en bovenal de ontmoeting met elkaar, onder de verkondiging van het Woord, doen ons verlangend uitzien naar de sprokkelmaand. Geve de Geest ons genoeg brandstof om in vuur en vlam gezet te worden door het Evangelie van Jezus Christus.
Gezegende diensten toegewenst.