Vakantie Bijbel Club

In de voorjaarsvakantie is er weer een Vakantie Bijbel Club! Tijdens deze week worden er drie Vakantie Bijbel Club-middagen gehouden in de Sjalomschool (Hermitage te Schollevaar) op 23, 24 en 25 februari. We willen beginnen om 13.15 uur en eindigen rond 16.00 uur. Het thema van deze Vakantie Bijbel Club is: ‘Zeesterren’.
In het verhaal van Simon Petrus horen we dat Jezus zei: ‘Kom, volg Mij! Ik maak je gelukkig. Ik breng je bij de Vader. Nergens is het zó goed als bij Hem!’ Vervolgens leren we hoe goed het is om naar Jezus te luisteren, net zoals Petrus deed, toen hij ging vissen. Hij deed het omdat Jezus zei: ‘Goed gedaan!’. In het laatste verhaal heeft Petrus nieuws! ‘Jezus is opgestaan, Hij leeft weer! Jullie hebben verkeerde dingen gedaan en ik ook. Maar weten jullie wat zo mooi is? Als wij spijt hebben, wil Jezus ons vergeven. Hij heeft mij ook vergeven!’
Voor een Vakantie Bijbel Club zijn veel medewerkers nodig. Er zijn groepjes kinderen die moeten worden begeleid en verhalen die verteld moeten worden. In het afgelopen jaar hebben we ervaren dat er weer een grote groep nieuwe kinderen (vooral uit de onderbouw) is die de Vakantie Bijbelclub bezoekt. Hier zijn we heel dankbaar voor, maar we hebben uw/jouw hulp dus extra hard nodig! We willen u ook vragen of u wilt bidden voor een gezegende Vakantie Bijbel Club, dat we genoeg medewerkers vinden, dat we kinderen mogen bereiken met het evangelie en dat God ook mag gaan werken en leven in de harten van de kinderen!
Wanneer u zich wilt aanmelden als vrijwilliger of hierover meer informatie wilt dan kunt u contact opnemen met Paula de Jong, email: pc.verjongde [at] ziggo [dot] nl.
Met hartelijke groet, de Vakantie Bijbel Club-werkgroep