Hulp bij invullen belastingaangifte over 2014 in april

Wijkwinkel Schollevaar organiseert in samenwerking met de belastingdienst in april invuldagen voor de belastingaangifte over 2014. U kunt vanaf 2 februari een afspraak maken in Wijkwinkel Schollevaar aan de Picassopassage 33 in winkelcentrum de Scholver. Neem hiervoor uw persoonlijke gegevens mee, o.a. uw BSN-nummer, uw telefoonnummer en uw adres en geef aan of u een Digidcode hebt. Zo nodig vragen wij die voor u aan. In tegenstellingstelling tot andere jaren kunnen wij u niet helpen zonder Digidcode!

U krijgt dan van ons een brief mee met daarop het tijdstip van de afspraak en een lijst van alle papieren die u mee moet nemen. Het invullen doen wij gratis, wanneer het bruto jaarinkomen/ niet hoger is dan € 35.000,- voor alleenstaanden en niet hoger dan € 51.000,- bij een fiscaal partnerschap. Voldoet u aan deze voorwaarden en woont u in Capelle aan den IJssel dan kunt u bij ons geholpen worden bij het invullen van de aangifte 2014, óók als u jonger bent dan 65 jaar.

Servicepunt

Wijkwinkel Schollevaar in de Scholver is een servicepunt waar iedereen gratis terecht kan voor allerlei vragen en problemen. Vrijwilligers hebben een luisterend oor en bieden de helpende hand. Bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren of het ordenen van uw administratie. Verder kunnen wijkbewoners er informatie krijgen over voorzieningen en activiteiten .

De Wijkwinkel is een afhaalpunt voor plastic afvalzakken en dé plek om andere mensen te ontmoeten, gezellig te praten of gewoon lekker even te zitten met een kopje koffie of thee.

Zie ook onze website www.wijkwinkelschollevaar.nl

Wijkwinkel Schollevaar is gevestigd in de Scholver tegenover het station.