Verslag van de Vakantiebijbelclub In de Kring, 23 t/m 25 februari 2015

In de afgelopen weken zijn zoveel mogelijk kinderen uit de wijk Schollevaar weer uitgenodigd om met ons de Vakantiebijbelclub te vieren. Het waren drie fijne middagen met rond de 50 kinderen per middag!
Het thema was: ‘Zeesterren!’ De verhalen die rondom dit thema zijn verteld, hadden allemaal iets te maken met de zee of met vissen. Het themalied dat we elke dag hebben gezongen, gaf de boodschap van deze vakantiebijbelclub goed weer:

‘Stap maar in de vissersboot met Jezus
Vertrouw je leven aan Hem toe
Wees niet bang, Hij helpt je Hem te volgen
Kom! We vissen uit hoe.’

We hebben naar de verhalen over de volgvis (Jezus roept Petrus op om Hem te volgen, dus ook jou/u), de luistervis (door te luisteren ontvangt Petrus een grote verrassing) en de vertelvis (Pinksteren! Jezus wil jouw/uw Redder zijn en helpen om over Hem verder te vertellen) geluisterd en nagepraat.
Verder hebben we samen gebeden, gezongen, een Bijbeltekst geleerd, gekleurd, een mooie patrijspoort en aquarium geknutseld, een sport- en spelcircuit gedaan. En de laatste middag konden de kinderen zelf een keuze maken welke workshops ze wilden volgen: kaarsen versieren, cupcakes maken, een aquarium maken, een sportworkshop en/of spijkervis maken. Mooi om te zien hoe leuk ze dat vonden!

We zijn erg blij met de enthousiaste hulp van de vele gemeenteleden bij het begeleiden van groepjes, de catering, de techniek, verhalen vertellen, het geven van workshops…, teveel om op te noemen.
En we denken ook aan iedereen die voor dit evangelisatiewerk heeft gebeden.
Hartelijk dank allemaal!
Onze grootste dank is voor God, Die gaf dat er zoveel kinderen bereikt konden worden. ‘Iedereen mag in de vissersboot met Jezus stappen, dat zal helpen Hem te volgen!’
Werkgroep Vakantiebijbelclub In de Kring