Paasnachtdienst 2015: Leef!

Op Stille Zaterdag, 4 april, is er vanaf 21.00 uur in de Ontmoetingskerk een paasnachtdienst. De kerkzaal is open vanaf 20.30 uur.
Vanuit de Stille Zaterdag kijken we muzikaal én met woorden en beelden terug op de gebeurtenissen rond het lijden en sterven van Jezus én vooruit naar het paasfeest!
Aan deze dienst werken, naast diverse gemeenteleden, ook mee Gert van den Bos, missionair-diaconaal werker in de wijk Schollevaar en Florimco van der Rhee, predikant van een van de gemeenten van de Ontmoetingskerk. Gert houdt een toespraak over het thema Leef! Een groot aandeel in het programma heeft het Rhythm & Gospel Unity Choir uit Delft (zie ook www.rg-unity.nl ) Zij zingen onder andere een aantal liederen rond de zeven kruiswoorden van Jezus. Na afloop is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten rond koffie, thee en paasbrood.
De toegang is gratis; wel is er bij de uitgang een collecte waarvan de opbrengst deels bestemd is voor de kosten van de paasnachtdienst en deels voor het sponsorfonds van de stichting YEKWegwijzerkampen. Door dit fonds kunnen ook die kinderen uit Schollevaar (via stichting Perspectief) mee met een kamp die de totale kampprijs niet (volledig) kunnen betalen.
De paasnachtdienst is met name gericht op wijkbewoners. Tegelijkertijd is het een mooi moment om iemand die niet zo bekend is met de kerk of het christelijk geloof mee te nemen. Kom zelf en neem anderen mee! Van harte welkom!
Voorafgaand aan de paasnachtdienst is er vanaf 20.00 uur een gebedsmoment in een van de zalen van de Ontmoetingskerk. Ook daar bent u/ ben jij van harte welkom!
Jan Willem van de Velde (namens stuurgroep KerstPaasnacht).