Rondom de diensten

‘De Heere HEERE gaf mij een tong van een die onderwijs ontving, zodat Ik weet met de vermoeide een woord op de juiste tijd te spreken. Hij wekt Mij elke morgen, Hij wekt Mij het oor, zodat Ik hoor als zij die onderwijs ontvangen.’ (Jesaja 50:4 HSV).

Een bemoedigende en hartverwarmende tekstkeuze van ds. H.G. de Graaff bij de bevestiging van ds. E.G. de Kruijf tot predikant in de Hervormde wijkgemeente Schollevaar. Te weten kind van God te mogen zijn en zo in de bediening te staan. Wat een genade en blijde wetenschap!!

‘Maar wij hebben deze schat in aarden kruiken, opdat de alles overtreffende kracht van God zou zijn en niet uit ons.’ (2 Korinthe 4:7 HSV).

Ds. de Kruijf sprak bij zijn intrede over zijn vreugde het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Christus in Zijn wandel op aarde, Zijn kruisdood en Verzoeningswerk, Zijn opstanding uit de dood zijn de schatten waarvan door broze mensen getuigd mag worden.

Gloedvol getuigenis, waardoor we aangezet werden in liefde te leven.

Het vooruitzicht om de komende diensten onder het gehoor van onze nieuwe predikant te zijn, doet ons zeer goed.

D.V. zondagmorgen 6 september en op 13 september( morgen en middag) gaat dominee De Kruijf voor. Op 13 september hopen we met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren.

Vergeet u niet op zondagmiddag 6 september naar dominee P.L. de Jong uit Wijk bij Duurstede te komen luisteren!?

Dat ’s HEREN zegen op u daal’;
Zijn gunst uit Sion u bestraal’.
Hij schiep ’t heelal, Zijn Naam ter eer:
Looft, looft dan aller heren HEER!

Gezegende diensten toegewenst.
Jan Hordijk