Paasnachtdienst 2016: ‘Morgen is het Pasen!’

Op Stille Zaterdag, 26 maart aanstaande, is er een paasnachtdienst. Vanaf 20.30 uur staan de deuren van de Ontmoetingskerk open en is iedereen van harte welkom. De dienst begint om 21.00 uur en duurt ruim vijf kwartier.
Het programma is deze keer voorbereid door muzikale leden uit beide gemeenten van de Ontmoetingskerk. Het is een programma waarin we door lied, woord, beeld en verkondiging het verhaal van schepping tot Pasen willen vertellen en laten meemaken. Naast de musici werkt ook een van de predikanten van de Ontmoetingskerk, Florimco van der Rhee, mee: hij houdt een toespraak waarin het thema ‘Morgen is het Pasen!’ centraal staat.
Na afloop is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten rond koffie, thee en paasbrood.
De toegang is gratis; wel is er bij de uitgang een collecte waarvan de opbrengst deels bestemd is voor de kosten van de paasnachtdienst en deels voor het sponsorfonds van de Stichting YEKWegwijzerkampen. Door dit fonds kunnen (via Stichting Perspectief) ook die kinderen uit Schollevaar mee met een kamp die de totale kampprijs niet (volledig) kunnen betalen.
De paasnachtdienst is met name gericht op wijkbewoners. Tegelijkertijd is het een mooi moment om iemand die niet zo bekend is met de kerk of het christelijk geloof mee te nemen. Kom zelf en neem anderen mee!