Dorcas Kledingactie voorjaar

In de Ontmoetingskerk wordt op zaterdag 7 mei de Dorcas Kledingactie gehouden. Het grootste deel van de ingezamelde kleding is voor kwetsbare mensen zoals ouderen, chronisch zieken, (wees)kinderen en gehandicapten. Dorcas transporteert dit deel naar hulp- en ontwikkelingsprojecten in onder meer Oost-Europa, Zuid-Afrika, Kenia, Lesotho en Mozambique. Een ander deel van de ingezamelde kleding stelt Dorcas beschikbaar aan kerken in Oost-Europa, die het verkopen voor de financiering van sociale projecten in hun directe omgeving.

Wat kunt u inleveren? Bruikbare, draagbare kleding (schoon en heel): dames-, heren-, kinder-, baby-, bruids-, gelegenheids-, positiekleding, ondergoed, katoenen luiers, handschoenen, sjaals, mutsen, schoenen en huishoudtextiel: bedlinnen, dekens, lakens, gordijnen, badtextiel en keukentextiel.

Inleveren kan, graag in gesloten plastic zak, op zaterdag 7 mei tussen 10.00 en 12.00 uur in de Ontmoetingskerk. Bent u niet in de gelegenheid te komen, dan halen wij het (in de voorafgaande week) graag bij u op. Doet u ook (weer) mee? Meer informatie op www.dorcaskledingactie.nl of bij Karin Verboom, tel. 0180-316610, kverboom [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl.

De diaconie.