Bij de diensten

Op D.V. zondag 4 september zal de heilige doop bediend worden aan Jesse van den Berg. Wij wensen Joost en Jacqueline van den Berg en hun gezin in het bijzonder een gezegende dienst toe. De week daarna, op D.V. zondag 11 september, zullen wij het andere sacrament mogen ontvangen, dat de Heere Jezus tijdens Zijn leven op aarde heeft ingesteld: het heilig Avondmaal. Twee diensten met twee kostbare sacramenten, tekenen van Gods liefde, genade en trouw, die wij met al onze zintuigen in ons op mogen nemen.

Mocht u of jij iets in de weg staan om het Avondmaal te kunnen vieren, dan nodig ik u en jou van harte uit om contact op te nemen.

Ik wil de komende tijd samen met u bij enkele woorden van de Heere Jezus (gelijkenissen, lessen e.d.) stilstaan en daarom maken wij vanaf aanstaande zondag de overstap van het Oude Testament (Mozes) naar het Nieuwe Testament (Jezus). Tijdens de doopdienst zullen wij Markus 10: 13-16 lezen (‘laat de kinderen tot Mij komen!’) en op de Avondmaalszondag lezen wij Mattheüs 22 over de Koninklijke bruiloft.

Goede diensten toegewenst!

ds. Eddy de Kruijf