Kerstnachtdiensten 2016: Plaats voor jou!

Op kerstavond, zaterdag 24 december aanstaande, worden in de Ontmoetingskerk twee kerstnachtdiensten gehouden, uitgaande van de beide Ontmoetingskerkgemeenten. Deze diensten hebben hetzelfde programma en beginnen om 19.30 uur (kerkzaal open om 19.00 uur) en 22.00 uur (kerkzaal open om 21.30 uur). Het programma is met name gericht op mensen die niet gewend zijn om in een kerk te komen. Voor u als gemeentelid is het daarom ook een mooie gelegenheid om iemand mee te nemen naar een van deze diensten.

De diensten worden geleid door dominee Eddy de Kruijf. Hij zal naar aanleiding van twee bijbelgedeelten spreken over het thema NEE, geen plaats voor Jezus, JA, wel plaats voor jou. Muzikale medewerking wordt onder andere verleend door Vocal Group Utrecht onder leiding van Caroline Grasmeijer, Maarten Reinders (orgel) en Bert van Seters (trompet).

De opbrengst van de (uitgangs)collecte is deels bestemd voor de kosten van de kerstnachtdiensten en deels voor de Stichting Bootvluchteling. Deze stichting is met een speciaal uitgerust reddingsschip op de Middellandse Zee actief om levens van vluchtelingen te redden. Meer informatie over het werk van de stichting is te vinden op: www.bootvluchteling.nl

Na afloop van de diensten is er gelegenheid om elkaar bij koffie, thee, chocolademelk en kerststol te ontmoeten. Ook is er dan ruimte én gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.

Iedereen is van harte welkom. Kom zelf en neem anderen mee!

—-

Gebedsmoment Kerstnachtdiensten

Voorafgaand aan de kerstnachtdiensten is er die avond vanaf 18.30 uur een gebedsmoment in één van de zalen van de Ontmoetingskerk. Ook daar bent u/ ben jij van harte welkom!

Namens de stuurgroep KerstPaasnacht,

Jan Willem v.d. Velde