Gemeenteavond ‘Laten wij lezen: de Bijbel lezen met kinderen’

Op donderdag 23 februari organiseren de HWS en CGK een gezamenlijke gemeenteavond. Het thema voor die avond is: Laten wij lezen, de Bijbel lezen met kinderen. Tijdens deze avond zal Liesbeth van Binsbergen, auteur van diverse kinderbijbels, ons meenemen in het proces van het schrijven van een kinderbijbel. Daarnaast willen we ook graag ruimte bieden aan het uitwisselen van ervaringen rondom het lezen uit de Bijbel met kinderen.

De avond is bedoeld voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Opa en oma’s, ooms en tantes, leerkrachten en alle andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom! Graag willen we aan iedereen vragen zijn/haar kinderbijbel mee te nemen deze avond, zodat we deze tijdens de bespreking kunnen gebruiken.

De avond start om 20.00 uur in zaal 1/2 van de Ontmoetingskerk. Vanaf 19.45 uur staat er koffie/thee klaar. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Judith van der Mey – jvandermey [at] live [dot] nl.

Laten wij lezen…, dat is ons jaarthema voor 2016/17. Een jaar lang met elkaar extra aandacht besteden aan: de Bijbel lezen, samen lezen en alleen lezen, leren luisteren naar Gods Woord, verdieping en verbreding van onze bijbelkennis en ons geloof. In het kader van dit jaarthema nog een tip van een gemeentelid: er is een website waarop je je bijbelkennis kunt testen en vergroten via een quiz. De Bijbelquiz kan je elke dag in je mailbox laten bezorgen. Nieuwsgierig geworden? Zie: www.beterbijbel.nl Veel (quiz)vreugde en bijbelkennis toegewenst!