Vakantie Bijbel “Club In de Kring”

In de voorjaarsvakantie is er weer een Vakantie Bijbel Club! Tijdens deze week worden er drie Vakantie Bijbel Club-middagen gehouden in de Sjalomschool, (Hermitage te Schollevaar-Oost), op 27 en 28 februari en 1 maart. We willen dan beginnen om 13.15 uur en eindigen rond 16.00 uur. Het thema van deze Vakantie Bijbel Club is net als de vorige keer: Aan tafel! . Op maandag hebben we een tafel vol verschillen We horen het verhaal van Mefiboset die mag eten met koning David, (2 Samuel 9). Dinsdag ontdekken we een tafel vol feest, als de verloren zoon eet met zijn vader, (Lukas 15). Op woensdag sluiten we af met een verhaal over een bijzonder feest, (uit Lukas 14), aan een tafel vol voor iedereen. Onze boodschap is: Jij hoort erbij!

Voor een Vakantie Bijbel Club zijn veel medewerkers nodig. Er zijn groepjes kinderen die moeten worden begeleid en verhalen die verteld moeten worden. Vind je het leuk om de beamer te bedienen? Ook daar hebben we hulp bij nodig.

We willen u ook vragen of u wilt bidden voor een gezegende Vakantie Bijbel Club, dat we genoeg medewerkers vinden, dat we kinderen mogen bereiken met het evangelie en dat God ook mag gaan werken en leven in de harten van de kinderen!

Wanneer u zich wilt aanmelden als vrijwilliger of hierover meer informatie wilt dan kunt u contact opnemen met Annelies van der Klooster (06-23 07 66 45), Marijn van Heest (010-226 21 70) of mailen naar: annelies [at] perspectief-jeugdwerk [dot] nl.

Met hartelijke groet,

De Vakantie Bijbel Club–werkgroep