Sportweek

Van maandag 10 tot en met zaterdag 16 juli 2023 vindt de sportweek in Capelle-Schollevaar plaats. Opnieuw staat er een enthousiast team sporters uit de Ontmoetingskerk klaar om op het sportveld aan het Louvre (achter de Sjalomschool) de activiteiten voor de kinderen te begeleiden.

Elke middag, van 13.30 tot 16.30 uur worden er clinics gegeven voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Vooral voetbal- en volleybalclinics, maar ook andere sporten zullen langs komen, waar mogelijk aangevuld met recreatieve spelletjes voor de jongste kinderen. ’s Avonds zijn jongeren van dertien jaar en ouder welkom om samen van 19.00 tot 21.00 uur te voetballen of volleyballen. Samen met het sportteam zullen er dan partijtjes worden gespeeld. Deze activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Tijdens het programma zullen sporters christelijke normen en waarden uitdragen. Tijdens de pauzes zal het sportteam door middel van  een dramastukje vertellen over het christelijke geloof.
De sportweek wordt op zondagavond op het sportveld afgesloten met een buurtbarbecue voor alle kinderen, tieners, jongeren en hun ouders. Zondag 16 juli is iedereen welkom bij Familiehuis Schollevaar, in de Sjalomschool. Er is een gratis maaltijd, ontmoeting, bijbelverhaal en sport en spel.
Tijdens deze avond, die begint om 18.00 uur, is er voor de kinderen die mee hebben gedaan aan de sportweek nog een presentje. 

 

Contact
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met:
Johan van der Klooster
06-43988704
sporteninschollevaar [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl