Sportweek

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juli 2020 vindt de sportweek in Capelle-Schollevaar plaats. Opnieuw staat er een enthousiast team sporters uit de Ontmoetingskerk klaar om op het sportveld aan het Louvre (achter de Sjalomschool) de activiteiten voor de kinderen te begeleiden.

Elke middag, van 14.00 tot 16.00 uur worden er clinics gegeven voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Vooral voetbal- en volleybalclinics, maar ook andere sporten zullen langs komen, waar mogelijk aangevuld met recreatieve spelletjes voor de jongste kinderen. ’s Avonds zijn jongeren van dertien jaar en ouder welkom om samen van 19.00 tot 21.00 uur te voetballen of volleyballen. Samen met het sportteam zullen er dan partijtjes worden gespeeld. Deze activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Tijdens het programma zullen sporters christelijke normen en waarden uitdragen. Tijdens de pauzes zal het sportteam door middel van  een dramastukje vertellen over het christelijke geloof.
De sportweek wordt op vrijdagavond op het sportveld afgesloten met een buurtbarbecue voor alle kinderen, tieners, jongeren en hun ouders. Ook andere buurtbewoners zijn dan van harte welkom. Tijdens deze avond, die begint om 18.00 uur, is er voor de kinderen die mee hebben gedaan aan de sportweek nog een presentje. Een kaartje voor deze buurtbarbecue kan in de loop van de week na afloop van het middag- en avondprogramma worden aangeschaft.

Contact
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met:
Marijn Wassink
06-81021187
sporteninschollevaar [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl