Grote Bijbelquiz live meespelen in de Ontmoetingskerk Schollevaar

Categorie: Algemeen

De Ontmoetingskerk in Capelle Schollevaar heeft het idee opgevat om de Grote Bijbelquiz live mee te spelen. Deze quiz wordt jaarlijks uitgezonden door de EO en de NCRV op NPO2. Tegelijk met deze uitzending zal in de Ontmoetingskerk de quiz worden meegespeeld. Dit zal plaatsvinden op 24 oktober 2015 (19:30 u zaal open, 20:00u start programma) in de Ontmoetingskerk zelf aan de Zevensprong 4. Een aantal bekende Capellenaren zal meespelen, maar iedereen is welkom om de quiz mee te spelen en mee te strijden voor een mooie prijs.

De Grote Bijbelquiz is een jaarlijks terugkerend evenement dat op televisie wordt uitgezonden door de EO in samenwerking met de NCRV. Door middel van 50 vragen komen diverse feiten en verhalen uit de Bijbel naar voren. In de Ontmoetingskerk zal de Grote Bijbelquiz worden bekeken op grote schermen. Tijdens deze uitzending zal in de Ontmoetingskerk een aantal bekende Capellenaren meespelen: burgemeester Frank Koen, kunstschilder Kees de Jong, presentator van radio Capelle Rob Nieuwveld en schoolleider PCB Het Baken Tineke Straver. Zij zullen met twee helpers onderling strijden om een prachtige prijs. Daarnaast zal de zaal strijden om een eveneens mooie prijs. De quiz is voor iedereen mee te spelen op antwoordbladen, ook als je minder tot niet bekend met de Bijbel. Na afloop zal er een winnaar onder de bekende Capellenaren en uit de zaal worden gekozen op basis van de hoogste score.

Adventsmiddag voor de ouderen – 10 december

Categorie: Hervormde Wijkgemeente Schollevaar

Het is nog niet zo ver, maar de datum is al bekend voor de adventsmiddag voor de ouderen. Die geven we maar vast door: donderdag 10 december 2015 van 14.00 uur tot 18.00 uur. Hierbij alvast een uitnodiging voor alle gemeenteleden op leeftijd en ook vast een oproep voor mensen die willen helpen op die middag! Nodig ook gerust gasten uit! Het is een middag waarin we met elkaar op een mooie manier kerstfeest willen vieren.
Jannie Meendering, Grea Troost, Corrie ’t Hart en Jozien Baars.

Interactieve avond over zending – vrijdag 30 oktober

Categorie: Hervormde Wijkgemeente Schollevaar

De zendingscommissie wil graag iedere Ontmoetingskerker uitnodigen op vrijdagavond 30 oktober voor een interactieve avond onder de noemer: ‘Geloven gaat verder…’ Ook gasten/belangstellenden zijn van harte welkom! Het wordt een informele gezellige avond met een vrije in- en uitloop tussen 19.00 uur en 21.30 uur. Er is veel te zien en te horen over zendingsprojecten waar we ons als gemeente mee verbonden weten en er is ruimte voor bidden, zingen, speeddaten en kaarten schrijven.
We hopen op veel belangstelling van alle leeftijdsgroepen! Jozien Baars, Helma Houtman, Pauline Pals en Marijn Wassink.