No place like home… right? Woensdag 1 februari 2017

Categorie: Hervormde Wijkgemeente Schollevaar

Zondag 22 januari hoopt familie Klop te landen op Nederlandse bodem en hun tijdelijke woning te betrekken in Oud-Beijerland. Op woensdag 1 februari is er alle gelegenheid om hen in de Ontmoetingskerk te ontmoeten tijdens een gezellige interactieve avond met o.a. hapjes met een verhaal, getuigenissen van ex-MDT’ers en zangeres Cynthia van Echten. Jong en oud en iedereen daar tussenin: van harte welkom! Speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar is er om 17.45 uur patat eten in de kerk waarbij Wouter & Annjo allerlei vragen kunnen beantwoorden en stellen! Om 19.45 uur begint het avondprogramma. Inloop van 19.15 uur – 19.45 uur. Wouter en Annjo hopen veel oude bekende én nieuwe gemeenteleden te ontmoeten!

Week van gebed

Categorie: Algemeen

Van 15 tot en met 22 januari vindt de week van gebed voor de eenheid van christenen plaats. Zie de flyer voor meer informatie.
 

Kinderconcert

Categorie: Algemeen

Vanaf zondag 15 januari wordt de week van gebed gehouden. Mensen uit verschillende kerken in Capelle komen elke avond samen om te bidden. Iedereen is natuurlijk welkom op deze avonden.
Als start van deze week wordt op zaterdagmiddag 14 januari een leuk concert gegeven door Marcel en Lydia Zimmer. Het begint om 15 uur in de Ontmoetingskerk.
De toegang is gratis, de kerk is open vanaf 14.30 uur.
Zit je op de basisschool en heb je zin om te komen? Leuk! Je vader, moeder, opa of oma is ook welkom!
Klik op de flyer voor meer informatie.