Sportweek in Schollevaar!

Categorie: Algemeen

Binnenkort vindt voor de 15e keer de jaarlijkse sportweek in Capelle-Schollevaar plaats. Opnieuw staat er een enthousiast team sporters uit de Ontmoetingskerk klaar om op het sportveld aan het Louvre (achter de Sjalomschool) de activiteiten voor de kinderen te begeleiden.

Van maandag 20 juli tot vrijdag 24 juli worden elke middag, van 14.00 tot 16.00 uur, clinics gegeven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Vooral voetbal- en volleybalclinics, maar ook andere sporten komen langs, aangevuld met sportieve spelletjes.’s Avonds zijn jongeren van 13 t/m 18 jaar welkom om samen van 19.00 tot 21.00 uur te voetballen of volleyballen. Samen met het sportteam worden er dan partijtjes gespeeld. Verspreid over de dag wordt door het sportteam door middel van onder andere dramastukjes vertelt over het christelijke geloof.

De sportweek wordt vrijdagavond afgesloten met de kinderen en jongeren, dit jaar zonder buurtbarbecue in verband met het corona virus. Tijdens de week zelf zijn er aanvullende maatregelen van kracht om het voor iedereen veilig en gezellig te houden. Zo gelden de voorschriften van het RIVM en vragen we ouders om na het brengen van de kinderen het sportveld te verlaten. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina