Sportweek in Schollevaar!

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli vindt voor de 10e keer de jaarlijkse sportweek in Capelle-Schollevaar plaats. Opnieuw staat er een enthousiast team sporters uit de Ontmoetingskerk klaar om op het sportveld aan het Louvre (achter de Sjalomschool) de activiteiten voor de kinderen te begeleiden.

Elke middag, van 14.00 tot 16.00 uur, zullen er clinics worden gegeven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Vooral voetbal- en volleybalclinics, maar ook andere sporten zullen langs komen, daar waar mogelijk aangevuld met recreatieve spelletjes.’s Avonds zijn jongeren van 13 jaar en ouder welkom om samen van 19.00 tot 21.00 uur te voetballen of volleyballen. Samen met het sportteam zullen er dan partijtjes worden gespeeld. Verspreid over de dag zal het sportteam door middel van onder andere dramastukjes vertellen over het christelijke geloof.

Op donderdagavond 16 juli komt oud-triatleet Bert Flier langs om te vertellen over zijn leven en mee te doen bij het voetbal.

Prof bezoekt SportweekSchollevaar

De sportweek wordt vrijdags op het sportveld afgesloten met een buurtbarbecue voor alle kinderen, tieners, jongeren en hun ouders. Ook andere buurtbewoners zijn dan van harte welkom. Tijdens deze avond, die begint om 18.00 uur, is er voor de kinderen die mee hebben gedaan aan de sportweek nog een presentje. Meer informatie over de sportweek vindt u hier.

Sportweek flyer 2015 voorzijde

Sportweek flyer 2015 achterzijde

Lees hier meer