Kerstnachtdiensten 2016: Plaats voor jou!

Categorie: Algemeen Christelijke Gereformeerde Kerk Hervormde Wijkgemeente Schollevaar

Op kerstavond, zaterdag 24 december aanstaande, worden in de Ontmoetingskerk twee kerstnachtdiensten gehouden, uitgaande van de beide Ontmoetingskerkgemeenten. Deze diensten hebben hetzelfde programma en beginnen om 19.30 uur (kerkzaal open om 19.00 uur) en 22.00 uur (kerkzaal open om 21.30 uur). Het programma is met name gericht op mensen die niet gewend zijn om in een kerk te komen. Voor u als gemeentelid is het daarom ook een mooie gelegenheid om iemand mee te nemen naar een van deze diensten.
De diensten worden geleid door dominee Eddy de Kruijf. Hij zal naar aanleiding van twee bijbelgedeelten spreken over het thema NEE, geen plaats voor Jezus, JA, wel plaats voor jou. Muzikale medewerking wordt onder andere verleend door Vocal Group Utrecht onder leiding van Caroline Grasmeijer, Maarten Reinders (orgel) en Bert van Seters (trompet).
De opbrengst van de (uitgangs)collecte is deels bestemd voor de kosten van de kerstnachtdiensten en deels voor de Stichting Bootvluchteling. Deze stichting is met een speciaal uitgerust reddingsschip op de Middellandse Zee actief om levens van vluchtelingen te redden. Meer informatie over het werk van de stichting is te vinden op: www.bootvluchteling.nl
Na afloop van de diensten is er gelegenheid om elkaar bij koffie, thee, chocolademelk en kerststol te ontmoeten. Ook is er dan ruimte én gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.
Iedereen is van harte welkom. Kom zelf en neem anderen mee!
—-
Gebedsmoment Kerstnachtdiensten
Voorafgaand aan de kerstnachtdiensten is er die avond vanaf 18.30 uur een gebedsmoment in één van de zalen van de Ontmoetingskerk. Ook daar bent u/ ben jij van harte welkom!
Namens de stuurgroep KerstPaasnacht,
Jan Willem v.d. Velde

Oliebollen-drive-in

Categorie: Hervormde Wijkgemeente Schollevaar

Om geld op te halen voor het fantastische project van WEM-Nederland, organiseren een aantal jongeren ook dit jaar weer een heuse oliebollen drive-in op de parkeerplaats van de Ontmoetingskerk aan de Zevensprong te Capelle aan den IJssel. Op 31 december bent u vanaf 08.00 uur van harte uitgenodigd om lopend, fietsend of met de auto de drive-in passeren. Hier kunt u de heerlijke (zelfgebakken) oliebollen aanschaffen.
Uiteraard staat er ook een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar!
Het totale bedrag dat opgehaald wordt met deze actie zal ten goede komen aan de jongerenreis naar Muanda in 2017.
Steunt u ons project ook? Wij zien u graag op 31 december.
U kunt zich alvast inschrijven op de lijsten die in de kerk liggen, op=op!
Prijs oliebollen: €0.85 per stuk, 10 stuks voor €7.-