Jeugdclub de Schakel

De Schakel is dé jeugdvereniging van onze kerk! Zij is voor jongeren in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Twee keer in de maand komen we als club bij elkaar; de ene keer op een zondag voor een inhoudelijke avond en de tweede keer op een zaterdag voor een leuke activiteit.

Inhoudelijke avond

De inhoudelijke avond vindt aansluitend aan de kerkdienst plaats. Leden van de groep bereiden deze avond voor en maken een inleiding om het deze avond over te hebben, waar nodig samen met iemand van de leiding. Dit kan een onderwerp direct uit de Bijbel zijn, maar ook onderwerpen zoals: vriendschappen buiten de kerk of bijvoorbeeld het onderwerp ’twijfel’.  Maar er zijn ook vaste thema avonden, waarin we het hebben over het jaarthema. Hierin bereiden we het thema voor die enkele weken later door de dominee verder uitgediept wordt in de themadienst.
Onze ervaring is dat de inhoudelijke avond behalve gezellig ook erg verrijkend zijn!

Activiteit

Onder activiteit verstaan we veel verschillende dingen. De activiteiten vinden meestal plaats op de zaterdagavond, soms in overleg op de zaterdagmiddag. We doen veel verschillende activiteiten variërend van een spelletjesavond in de kerk tot een weekendje weg.

Huidige leiding de Schakel: Margriet, Mark, Harm-Jan en Annebeth

Tip: voel je vrij en kom erbij!