Jeugdouderlingen

Naam Simon Baars simonbaars
Functie Jeugdouderling
Voorstellen Ik ben geboren in 1959, getrouwd met Jozien en vader van drie kinderen, waarvan de oudste getrouwd is. In het dagelijks leven ben ik specialist op het gebied van Bouwtechniek en Constructies. Op 15 januari 2012 ben ik opnieuw bevestigd, nu als wijkouderling. Ik hoop u te ontmoeten zodat we samen kunnen zoeken naar de plannen van God voor het leven van nu.
Wijk Jeugdouderling voor jongeren in de leeftijd van ongeveer 18 tot 30 jaar
Contact Als u vragen heeft, of behoefte aan een gesprek, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. 010 – 458 3881, sbaars [at] ontmoetingskerkonline [dot] nl

Adres: Ernst Barlachrade 1
2907 MK Capelle aan den IJssel

Naam Frans Bezemer
Functie Jeugdouderling
Voorstellen In 1987 kwam ik ter wereld in het Havenziekenhuis (Rotterdam), waarna ik ben opgegroeid in Capelle aan den IJssel. In deze leuke woonplaats woon ik tot op de dag van vandaag, samen met mijn vrouw Jeanine sinds ons trouwen in 2015. In het dagelijks leven werk ik in het Voortgezet Onderwijs. Het is prachtig om met jongeren te mogen werken en hen verder te helpen in hun ontwikkeling.
Samen met het team jeugdwerkers in onze kerk wil ik me graag inzetten voor de kinderen en jongeren in de gemeente. Ons jeugdwerk heeft tot doel om onze kinderen en jongeren dichter bij God te brengen en hen een thuis in de gemeente te bieden.
Wijk Jeugdouderling voor kinderen en jongeren
Contact
Als u vragen heeft, of behoefte aan een gesprek, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. 06-100 120 57, frans_bezemer [at] hotmail [dot] com