World Servants

World Servants is een christelijke organisatie die  verschillende projecten heeft in Zuid-Amerika en Afrika.  Het bouwen staat centraal bij World Servants. Daarnaast wordt er aan kinderwerk gedaan, zijn er Cultuuruitjes en bouw je aan je geloof en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat drie weken op pad met een groep jongeren tussen de 16-23 jaar. Je kan je als groep aanmelden maar ook individueel.

In 2008 is er voor de eerste keer een groep jongeren uit de Ontmoetingskerk op project geweest met World Servants. Na de eerste reis naar Brazilië is er voor de tweede keer een groep op project geweest naar India (2011).

Naast jongerenreizen zijn er ook volwassenreizen (vooral in voor- en najaar). Wil je meer weten? Kijk een op de website van World Servants (www.worldservants.nl) of stuur eens een mail aan een van de stafleden die regelmatig op project zijn geweest of nog steeds gaan. Hans Houtman (hans.houtman [at] zuidplas [dot] nl), Bert Verboom (blverboom [at] casema [dot] nl) of Carolien smits (csmit83 [at] live [dot] nl)

We kunnen het je aanbevelen: ga eens op pad. Bouw aan jezelf, door te bouwen voor een ander!